9 apr. 2009

S.O.S. SELENA

Emis de Reflectorul de VASLUI

" Cosmarul nostru a inceput in 17.02.2009 cu o aparent banala viroza respiratorie si o mica umflatura la ochiul drept. Initial ni s-a spus ca este o conjunctivita si am tratat-o cu picaturi specifice. In urmatoarele zile ochiul s-a tot umflat si am mers cu copilul la Budimex unde ni s-a pus diagnosticul de Celulita Periorbitala si ni s-a dat un tratament cu antiobiotice, picaturi si unguent local. Desi mergeam la doua zile la consult si urmam tratamentul despre care ni se spusese ca va fi de durata, ochiul se umfla din ce in ce mai tare. Vazand ca si ochiul stang incepe sa fie afectat, am schimbat medicul.


Urmatoarea etapa a fost vizita la o clinica unde ni s-a spus ca exista o infectie sub pleoape si, de aceea, solutia ar fi o interventie chirurgicala simpla - o incizie de zece minute, efectuata sub anestezie. Premergator operatiei, ni s-a recomandat un tratament de inca sapte zile cu alt antibiotic. Dupa inca trei zile, ochisorii erau si mai umflati, iar medicul ne-a spus ca poate fi si efectul antibioticului.

In 5.03.2009, ziua stabilita pentru incizie, la vederea copilului, medicul a recomandat amanarea operatiei si internarea la Institutul Matei Bals pentru administrarea unui tratament mai puternic, cu antibiotic injectabil, intrucat nu cedase deloc infectia, ci din contra, se agravase.

Asa ca iata-ne, in aceeasi zi, internate la Matei Bals unde am inceput o serie de analize din care am aflat ca numarul leucocitelor era foarte mare si multe dintre analizele de sange nu erau in limitele normale.
"

cititi continuarea pe
BLOGUL SELENEI

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu