4 iun. 2009

Loteria cu retete. Ne omorati cu zile!!!

Emis de Reflectorul de VASLUI

Este incredibil ce mi-a fost dat sa simt pe propria piele: Cabinetele medicale individuale au ramas fara formulare tipizate pentru retete. Prin urmare nu se pot elibera retete gratuite sau compensate decat in numar foarte mic si pentru urgente majore.

Deci, luam doi bolnavi cu boli grave, si o reteta. Care e urgenta majora? Numai unul va supravietui! Loteria cu viata pacientului este ultimul joc la moda! Intrati pe http://www.cnas.ro/ si descarcati gratuit, sau compensat jocul, daca aveti noroc.


Va bateti joc de noi, de sanatatea si viata noastra!!!

Va rog, nu va mai nasteti in Romania!!!









Stire aparuta si in REALITATEA

Bolnavii din Vaslui nu pot primi medicamente compensate pentru că nu mai există formulare pentru reţete.





Bolnavii din Vaslui nu îşi pot procura medicamente gratuite sau compensate. Asta pentru că cele mai multe cabinete medicale au rămas fără formulare tipizate pentru reţete. Deşi ar fi trebuit să ajungă în teritoriu înainte de 1 iunie, tipografia contractată de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a întârziat tipărirea şi distribuirea formularelor.

Fără reţeta gratuită sau compensată, oamenii ar trebui să scoată din buzunar câteva sute de lei. Bani pe care pensionarii nu-i au.Medicii ridică neputincioşi din umeri. Se confruntă zilnic cu supărarea pacienţilor.
Conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Vaslui susţine că problema se va rezolva în cursul acestei săptămâni, dar pentru scurt timp. La Vaslui au fost cerute 1500 de formulare, dar vor ajunge doar 500.






1 comentarii:

Anonim spunea...

Nu am cuvinte. Este incredibil ce se poate intampla in Romania. Sistemul sanitar este sub pamant. Mi-e mila de romanii bolnavi, someri, ...

Trimiteți un comentariu