18 sept. 2009

Stefania pleaca la operatie

Emis de Reflectorul de VASLUI


Aseara am discutat cu tatal Stefaniei si mi-a spus ca au reusit sa stranga banutii. Sa tinem toti pumnii pentru sufletelul ala mic, sa se faca bine si sa se intoarca acasa sanatoasa.

"Dumnezeu ne-a ajutat si ne-a scos in cale un om cu un suflet minunat, care ne ajuta cu o donatie ce acopera toata operatia!!! Nu avem cuvinte sa ii multumim! Joi noapte vom pleca spre Anglia! Multumim din suflet acestui domn pentru sansa la viata oferita fetitei noastre!

Multumim tuturor celor ce ne-au fost alaturi si cu ajutorul carora am avut putere sa luptam.
Din donatii s-au strans 2740£, ce ne asigura drumul, cazarea, mancarea si alte cheltuieli la spital.
Ne rugam Domnului sa fie totul bine si sa ne intoarcem cu Stefania sanatoasa din Anglia.

Multumim inca o data fiecaruia dintre voi"

extras din blogul Stefaniei



articol VREMEA NOUA

O nouã sansã la viatã

Drama Stefaniei, care este nevoitã sã suporte o nouã interventie chirurgicalã pe cord, l-a miscat din nou pe omul care si la prima operatie le-a întins o mânã de ajutor. “Dumnezeu ne-a ajutat si ne-a scos în cale un om cu un suflet minunat, care ne ajutã cu o donatie ce acoperã toatã operatia!!! Nu avem cuvinte sã-i multumim! Chiar în aceastã searã vom pleca spre Anglia! Multumim din suflet acestui domn pentru sansa la viatã oferitã fetitei noastre! Multumim tuturor celor ce ne-au fost alãturi si cu ajutorul cãrora am avut putere sã luptãm. Din donatii s-au strâns 2740 lire sterline, ce ne asigurã drumul, cazarea, mâncarea si alte cheltuieli la spital. Ne rugãm Domnului sã fie totul bine si sã ne întoarcem cu Stefania sãnãtoasã din Anglia. Multumim încã o datã fiecãruia dintre voi!” a declarat Geanina Hustenariu, mama Stefaniei.

“Fãrã acesti bani, nu aveam nicio sansã sã ajungem acolo”

Dacã nu se fãcea operatia, fetita începea sã oboseascã din ce în ce mai repede, nu se mai dezvolta, trebuind sã-si restrângã activitatea foarte drastic si sã ajungã sã oboseascã chiar si în repaos. Acest gen de malformatii nu se rezolvã decât chirurgical, altfel finalul este unul tragic.” Am trãit sub stres, pânã ieri. Fãrã acesti bani, nu aveam nicio sansã sã ajungem acolo. Nu am vrut sã mã gândesc nicio clipã la ceea ce s-ar putea întãmpla Ioanei. Era foarte riscant, nu trebuia amânatã operatia sub nicio formã”, a mai spus Geanina.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu