26 oct. 2009

Sunt o invingatoare!!

Emis de Reflectorul de VASLUI




Operatia Stefaniei Hustenariu a reusit. S-au intors acasa.
Inimioara Stefaniei zambeste din nou.

Gianina Hustenariu, mama Stefaniei, mi-a povestit, dupa intoarcerea din Anglia cum a decurs operatia si perioada de dupa, de recuperare:

"Am ajuns acasa lunea trecuta, drumul a fost destul de obositor pentru ea, dar sa comportat foarte bine, nu au fost probleme, operatia a fost un succes, totul a decurs extraordinar de bine;
dupa operatie sa comportat foarte bine, dupa 12 ore i-a fost scos tubul de oxigen si am luat-o in salon. Medicii englezi au fost foarte multumiti de starea Stefaniei, mi-au spus ca-i o fetita puternica si luptatoare. Apoi a urmat recuperarea, foarte multe teste si scanari toate testele au iesit destul de bune, iar medicii au fost foarte multumiti de rezultate sau comportat extraordinar cu ea, toata echipa de medici a fost alaturi de ea si au ajutat-o sa treaca cat mai bine peste perioada de recuperare.
Greul a trecut pentru ea, dar are nevoie de asistenta medicilor in continuare.

Le multumim din suflet celor care ne-au ajutat sa ajungem cu Stefania la operatie , fara ajutorul lor nu aveam nici o sansa sa o facem bine pe Stefania."

Multumim si noi celor care au raspuns la apelul facut de noi, si in primul rand multumim Stefaniei ca ne-a adus si noua zambetul pe buze.

Sa fii intotdeauna o invingatoare STEFANIA!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu