26 nov. 2009

Unde parcam?

Emis de Reflectorul de VASLUI

În cadrul şedinţei de Consiliu Local (CL) de ieri, primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl, a declarat că va insista ca Poliţia Comunitară să amendeze contravenţional şoferii care parchează aiurea, încurcând traficul. “Sunt nerăbdător să-i văd pe acei şoferi prestând muncă în folosul comunităţii, în parcările unde ar trebui, de fapt, să-şi lase maşinile. Pentru că acolo se va ajunge. Vor fi amendaţi, nu-şi vor plăti amenzile şi îi vom chema la muncă”, a declarat Vasile Pavăl. (sursa: Obiectiv de Vaslui - Alex SAVA)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Si acum, vin eu cu un comentariu direct, UNDE PARCAM? Bunul nostru primar ne face spatii verzi, mareste trotuare, ...
Sunt si eu sofer si stiu foarte bine ca "populatia" de masini in Vaslui a explodat. Mai ales in orele de varf, efectiv nici pe sosea nu poti merge decent. A mai gasit administratia locala inca un "uger de muls", ca noi romanii stim foarte bine cum sa platim taxe si impozite. Plecam capul si platim. E nerabdator sa vada cetatenii prestand munca in folosul comunitatii, deci e clar, nu intentia de a fluidiza traficul sau respectul fata de pietoni conteaza aici, ci umilirea omului de rand. UMILIREA OMULUI DE RAND!!

Domnule primar, vrem doar sa ne respectati!!! Va cerem prea mult?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu