1 dec. 2009

Ce nu arata Realitatea si Antenele ...

Emis de Reflectorul de VASLUI


Proteste in Bucuresti de 1 Decembrie

Revolutia prostului gust


2 decembrie,
ziua fara Realitatea TV, fara Antene, fara TVR.

Aceste posturi nu au avut curajul sa transmita protestele spontane ale "golanilor" din seara de 1 Decembrie din Timisoara, Bucuresti, Cluj-Napoca, Arad, Sibiu, Brasov, Focsani, Constanta, Iasi. Manipularea trebuie sa se opreasca aici.

5 comentarii:

Dan Marean spunea...

Nu va este rusine, sa va folositzi in lupta voastra murdare de singurele simboluri nepatate ale aceste tari.
Ce stitzi voi de comunism?
Ce stii tu despre comunism?
ce va zis base in raportul tismaneanu (http://www.jurnalul.ro/stire-politic/tinerete-revolutionara-tismaneanu-intaiul-comunist-al-tarii-5558.html)? sau cum ai trait tu in comunism?
Ce actiuni anticomuniste atzi avut pana in 22 noiembrie?
Osanalele lui base pe cand era capitan pe biruinta? te-ai uitat in tabara portocalie catzi nu au carnet de partid?
Degeaba imi bat gura, te doare in cur de romania, si pe tine si pe cei din gasca ta portocalie, va intereseaza doar ciolanul.
LASATZI SIMBOLURILE ROMANIEI IN DUREREA LOR...
LASATZI PARINTZI CARE SI-AU PIERDUT COPII IN '89 SA-I PLANGA IN LINISTE, NU VA BATETZI JOC DE SENTIMENTELE LOR.

Anonim spunea...

atata timp cat oameni ca dan marian vin in organizatii frumoase asa cum era cea a vasluiului,baieti,Arcaleanu, Lulu si nu mai zic de Dragos ,degeaba iesiti in strada asta va trage in rapa.

iaky spunea...

Dane Mareane, dupa cum observi, subiectul acestui post a fost, nu ce s-a intamplat in Timisoara si de ce, ci, ca Realitatea TV cel putin, nu a prezentat obiectiv evenimentele sau nu le-a prezentat deloc. Daca tu esti dispus sa te lasi manipulat de televiziune si violat de altii, e problema ta. Noi nu te sustinem. Daca tu, Dane Mareane cum te intitulezi, nici atat lucru nu stii, ca un comenmtariu se posteaza in legatura cu subiectul postului, nu cu subiecte inchipuite. Mai revezi odata titlul si poate intelegi.

Dan Marean spunea...

@iaky
Acele manisfestari spontane, ca si mesajele trimise atat pe 1 dec. cat si pe 2 dec. de la 1879 au fost puse la cale de pdl (ca iliescu-geaona si antonescu fura revolutia de la timisoara - votatzi impotriva comunismnului)...
cel putin cu cu mesajele se poate demonstra usor ca exista o comanda si o factura, cu agitatorii tre sa sapi un pic pe tweeter...
P.S. daca tot vretzi sa votatzi impotriva comunismului... mai bine nu mai mergetzi la vot...

coco spunea...

... sapa tu Mareane, ca nu ai inteles nimic!

Trimiteți un comentariu