8 dec. 2009

Dumnezeu sa te ierte!

Emis de Reflectorul de VASLUI

Nu postez acest articol decat pentru a face un apel catre toti cei care sunt responsabili cu siguranta in trafic.
Carutele nu au ce cauta pe sosea NOAPTEAAA!!! Stiu, ma veti intreba: Dar pe unde sa circule domnule? pe camp? Ei bine, la intrebarea asta va pot raspunde doar ca ar trebui stabilit un interval orar, pe lumina, in care sa circule aceste masinarii de ucis. Cum se lasa seara, HALT. Daca e prins, carutasul arestat, nu amendat, calul dezlegat si dus acasa, ca el nu are nici o vina, iar caruta confiscata.


Ziua de marti a fost cu ghinion pentru tanarul, Modoranu Iout, din Vaslui. Tragicul accident s-a produs in aceasta seara, pe DJ 2F ce leaga judetul Vaslui de judetul Bacau. Tanarul, de numai 19 ani, a decedat pe loc, asta dupa ce a incercat sa depaseasca o caruta. Din fata venea o autoutilitara, iar impactul a fost fatal pentru cel angajat in depasire. Atat soferul masinii, ce circula regulamentar, cat si conducatorul atelajului spun ca totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda si nu au avut timp sa evite impactul. (sursa: vasluionline.ro)

1 comentarii:

Anonim spunea...

Dumnezeu sal odihneasca in pace.Pacat ca se intimpla asa trajedii.A fost un baeat ca pinea de bun si cuminte.Sincere condoleante la parinti si rude.

Trimiteți un comentariu