23 feb. 2010

De prin ziare adunate

Emis de Reflectorul de VASLUI

Târg de primavara si concert la Vaslui

Sãptãmâna viitoare Primãria Vaslui va organiza un târg de primãvarã unde se vor comercializa, în special, flori si mãrtisoare. “Evenimentul va fi organizat în Centrul Civic al municipiului în zilele de 28 februarie si 1 martie. Deasemenea, pe 8 martie, vom organiza un spectacol de Ziua Femeii. Ne vom da silinta sã organizãm cât mai frumos evenimentul. Nu stiu încã ce formatii vor veni”, a precizat primarul Vasile Pavãl. Vremea Noua


155 de km/h în localitate!


Duminică, Serviciul Poliţiei Rutiere Vaslui a desfăşurat o razie pentru prevenirea evenimentelor care au drept cauză depăşirea vitezei legale. Poliţiştii au acţionat cu aparatele radar pe principalele drumuri naţionale din judeţ. În câteva ore, nu mai puţin de 136 de şoferi s-au ales cu amenzi după ce au fost surprinşi conducând peste viteza legală.

citeste mai departe

Jefuirea papusilor


Guvernul intentioneazã sã taie alocatiile de stat pentru copiii care provin din familii înstãrite. Noul proiect de lege al alocatiilor este în lucru la Ministerul Muncii si urmeazã sã intre în vigoare din 2011. Pentru moment, nu a fost fixat un plafon de la care sã fie eliminate alocatiile, iar discutiile pe aceastã temã sunt deschise. Cu vilã si cu masinã “tare” în curte, copiii vor rãmâne fãrã bani de haine pentru pãpusi. Potrivit legislatiei în vigoare, alocatia reprezintã un drept universal, care nu poate fi conditionat de nici un venit.
citeste mai departe

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu