9 feb. 2010

Ce film doriti sa vizionati?

Emis de Reflectorul de VASLUI


Pentru filmul de week-end am ales 3 filme. Astept pe comentarii propunerile voastre.

1. The Imaginarium of Doctor Parnassus

este povestea unei companii de teatru ambulant care se ocupa cu “distrarea” publicului cu fel de fel de show-uri de divertisment. Parnassus este un actor de teatru care capata puteri extraordinare dupa ce a facut un pact cu diavolul caruia i-a oferit in schimb viata fiicei sale. Prin spectacolul sau “Imaginarium”, Parnassus ofera publicului momente inedite dar uneori primeste mai mult mai mult decat s-ar astepta.

2. CARRIERS:
Ryan, Danny, Kate si Bobby sunt patru prieteni care incearca sa supravietuiasca unei pandemii de gripa indiana, care s-a raspandit pe tot Globul, provocand zeci de mii de victime. Scopul acestor tineri este sa se refugieze pe o plaja izolata din Golful Mexic si sa astepte acolo in liniste sfarsitul epidemiei, dar planurile le sunt complet date peste cap atunci cand masina lor se defecteaza pe un drum pustiu si ei sunt nevoiti sa isi croiasca drumul printr-un peisaj apocaliptic, populat de creaturi hidoase si infectate cu virusul mortal. In aceasta lume in care nimeni nu este in siguranta si nimeni nu este demn de incredere, nu mai exista legi sau reguli care sa se aplice. In timpul retragerii lor disperate spre sud, Ryan, Kate, Bobby si Danny trebuie sa infrunte doctori ucigasi, copii infectati cu virusul extrem de contagios, caini turbati si supravietuitori nebuni. In momentul in care incep sa-si piarda si ultimele ramasite de umanitate, cei patru prieteni inteleg faptul ca nu virusul este principala problema cu care trebuie sa se confrunte, ci modul in care s-au asmutit ei insisi unul impotriva celuilalt.

3. Alvin & the Chipmunks
Managerul Dave Seville ii convinge pe cei trei masculi de veverita pe nume Alvin, Theodore si Simon sa mearga la scoala asemenea unor copii obisnuiti, predicandu-le faptul ca va fi in interesul lor sa invete carte. In vreme ce veveritele cantatoare se acomodeaza cu noul stil de viata in mijlocul elevilor de la scoala, Ian Hawke este eliberat din inchisoare si colinda prin toata lumea in incercarea de a descoperi animale talentate, care sa poata canta si dansa. In Australia, Ian Hawke intalneste niste femele de veverita inzestrate din punct de vedere muzical, pe care intentioneaza sa le transforme in vedete pentru a se razbuna astfel pe Alvin, Simon si Theodore.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu