3 feb. 2010

Din presa locala

Emis de Reflectorul de VASLUI

Bărbat decedat după ce a aşteptat 11 ore o ambulanţă: Anchetă la Ambulanţă.
Medicii de la Spitalul din Negreşti au solicitat o ambulanţă pentru a transporta la Vaslui un bărbat care acuza puternice dureri abdominale. Maşina a venit după 11 ore, iar pacientul a murit în drum spre Spitalul Judeţean, la 10 minute de la preluare.
(continuare)

Act criminal pe linia ferată: Tren incendiat în Gara Vaslui
Un individ necunoscut a incendiat aseară vagonul unui tren ce se deplasa pe ruta Iaşi - Braşov. În vârstă de aproximativ 35-40 de ani, bărbatul a urcat de pe peron, a aruncat cu benzină în vagon şi a dat foc. La coborâre, a spart cu pumnul şase dintre geamurile vagonului de tren. Pasagerii au fost evacuaţi, iar incendiul a fost stins până la sosirea pompierilor. Flăcările au distrus şase scaune şi perdelele de la geamurile vagonului.
(continuare)


Video incendiu:




Au intrat cu sania intr-o masina
Doi minori din satul Plopoasa, comuna Todiresti, au scãpat ca prin minune dupã ce s-au lovit cu sania de partea din fatã a unui autoturism. Norocul lor a fost cã soferul, Mihai V., de 24 de ani, din Pitesti, oprise masina dar copii nu au mai reusit sã controleze sania si a urmat accidentul în urma cãruia, unul din copii, A.C., de 14 ani, s-a ales cu fracturã de gambã dreaptã si a fost transportat la spitalul din Negresti.
(continuare)

IASI

SAPTE.tv

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu