17 feb. 2010

Din presa locala

Emis de Reflectorul de VASLUI


Dupa ce au asteptat luni de zile sa depuna o cerere pentru a pleca in statiune la tratament a venit si randul lor, a pensionarilor. Peste cateva zile 50 de persoane vor beneficia de tratament balnear timp de cateva saptamani. Noile criterii au dat peste cap programul batranilor inca de la sfarsitul anului trecut multi fiind ingrijorati ca nu vor mai avea parte de reducerea de 50% a biletului. Pensionarii care au depus cereri din timp si s-au incadrat in condtitiile impuse de lege isi pregatesc deja bagajele. Pana in momentul de fata, la Casa Judeteana de Pensii s-au depus peste 2.000 de cereri iar numarul acestora este in continua crestere. 16 februarie 2010.
(TvV)

Având în vedere cã, începând cu 15 februarie a.c., legislativul a decis modificãri în ceea ce priveste regimul de comercializare a plantelor etnoibotanice, cunoscute si sub denumirea de « droguri legale », cât si a comercializãrii substantelor si preparatelor stupefiante si psihotrope, politistii Serviciului de Combatere a Criminalitãtii Organizate Vaslui si Serviciului de Investigare a Fraudelor au trecut la controlarea magazinelor de specialitate. Astfel, încã de la aplicarea normelor legislative, în judetul Vaslui au fost controlate toate cele trei magazine ( douã în municipiul Bârlad si unul în municipiul Vaslui). (cititi in continuare in Vremea Noua)

Cele mai proaste drumuri
Pe o hartă a celor mai proaste drumuri din ţară, judeţul Vaslui apare ca zona cea mai intens haşurată, deci cu probleme majore.
Site-ul de ştiri HotNews.ro şi-a propus să întocmească o hartă a celor mai proaste drumuri din România pe baza informaţiilor provenite de la cititori. Cele mai proaste referiri din întreaga zonă a Moldovei au vizat drumul judeţean 243 Bârlad - Bacău, de 80 de kilometri, care nu a mai fost asfaltat complet de dinainte de
Revoluţie. Un alt drum jaln
ic este Bârlad - Puieşti - Dragomireşti, care nu a fost decât cârpit an după an. (Obiectiv de Vaslui)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu