25 mar. 2010

Oamenii strazii din Vaslui

Emis de Reflectorul de VASLUI



Oamenii strazii au devenit o adevarata problema in Judetul Vaslui. Unii dintre ei nu numai ca deranjeaza cetatenii dar apeleaza si la violenta.
Cei mai periculosi sunt considerati doi minori surdomuti care agreseaza zilnic pe adulti dar mai ales pe copii.
Primarul Municipiului a incercat sa gaseasca o solutie in aceasta privinta insa pana in prezent nimic nu a dat rezultate. Nici adultii nu se comporta prea frumos. Pentru a obtine un ban, unii dintre cersetori apeleaza la orice tertip. Desi exista si exceptii unii dintre oamenii strazii sunt considerati un adevarat pericol, mai ales pentru copii. Multi dintre cei care nu au un adapost, nici nu isi doresc unul. In schimbul ajutorului oferit, raspund cu violenta. In Municipiul Vaslui sunt peste 100 de persoane fara adapost. Doar o parte dintre acestea sunt din Vaslui, restul provenind din localitati aflate in afara municipiului. Autoritatile locale intentioneaza sa construiasca un camin unde sa fie adapostiti toti acesti oameni.
O alta solutie a primariei este si amenajarea unui spatiu deja existent care sa fie amenajat special pentru ingrijirea acestora.


[sursa: tvv.ro]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu