2 mar. 2010

[update]: Vasluienii fara apa, ...

Emis de Reflectorul de VASLUI

De parcă nu erau destule gropi pe artera principală a municipiului Vaslui, o avarie de proporţii a magistralei de apă a oraşului a determinat pe cei responsabili să planteze un nou "tranşeu".

Sunt curios cum vor arăta drumurile prin oraş dupa vreo jumătate de an, când şi soarele va pune amprenta şi va muia ca plastilina tentativa de material asfaltic folosită de "drumari" în reconditionarea covorului asfaltic.

Vai de ma... şinile noastre.





În jurul orei 4.45, în intersectia de la Independenta a fost observatã o avarie de proportii la reteaua de alimentare cu apã a Vasluiului. Oamenii au sunat la Aquavas , anuntând cã apa a tâsnit printr-o spãrturã din asfalt, formând un râu care curgea spre zona Husului-soseaua de variantã. Imediat, conducerea Aquavas a trimis echipele de la interventii apã-canal în zona avariei, dupã care s-a decis întreruperea furnizãrii apei în tot orasul. La aceastã orã, mai mult de 60% dintre vasluieni nu au apã la robinete, iar situatia nu se va remedia prea curând. Desi Aquavas dã asigurãri cã problema va fi rezolvatã în câteva ore, e posibil ca lipsa apei potabile sã se întindã pe tot parcursul zilei, iar vasluienii sunt sfãtuiti sã-si procure apã de la fântâni sau alte izvoare din oras.
(sursa: VremeaNoua)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu