8 apr. 2010

Un copac pentru o viata

Emis de Reflectorul de VASLUI

La sfarsit de saptamana, Prefectura Judetului Vaslui in colaborare cu Directia Silvica Vaslui si Consiliul Local Branca organizeaza actiunea “Un copac pentru viata”, eveniment ce se desfasoara in cadrul “Lunii Padurii”. Desi actiunea nu este una cu vechime in Vaslui, reprezentantii prefecturii se asteapta ca in acest an, actiunea sa prinda contur pentru un mediu mai sanatos.
Institutia Prefectului alaturi de consiliul local banca si Directia silvica Vaslui scoate memebrii instituiilor deconcentrate din judet la plantat copaci. Actiunea organizata cu prilejul “ lunii padurii” a adunat in acest an peste 1000 de voluntari care doresc ca natura sa aiba insemnatate in anul 2010.

Anul acesta impaduririrle vor avea loc in comuna Banca,urmand ca in perioada urmatoare sa vina randul altor localitati ale judetului. Transportul este asigurat pentru voluntari, iar pana in prezent toate institutiile si-a aratat interesul de participare. Actiunea este anul acesta la a 3-a editie si se spera ca evenmentul sa isi lase amprenta asupra populatiei in ceea ce priveste protejarea mediului.


[sursa: TVTOTAL.ro Narcisa Palade]

2 comentarii:

Pescuit spunea...

Foarte bine.
Trebuie plantati copaci.
La suceava, au taiat toti plopii de langa sosele (adsolut tot) si nu au mai pus nimic in loc.
Arata jalnic totul.

Reflectorul de VASLUI spunea...

E un lucru bun ca au taiat copacii de langa sosea. Inlatura riscul de accidente grave. Insa, trebuie gasite locatii pentru a planta noi arbori, in zone cu risc de alunecari de teren si pentru a innoi spatiile verzi.

Trimiteți un comentariu