30 iun. 2010

De prin presa locala

Emis de Reflectorul de VASLUI

PENAL Încã un politist rutierist este în atentia procurorilor vasluieni, dupã ce, recent, un altul s-a ales cu dosar penal pentru luare de mitã. De data aceasta, vorbim despre fals intelectual si abuz în serviciu, fapte pentru care a fost reclamat agentul Cosmin Dragalina, de la Biroul Politiei Rutiere Vaslui. Politistul, se pare, a fost pârât de colegii de serviciu.
[continuare: Vremea Noua]


IUBIRE VIRTUALÃ... Tânãra din Albesti, dispãrutã în urmã cu mai bine de o sãptãmânã de la domiciliu a fost gãsitã sâmbãtã searã pe raza municipiului Brãila. Stefana Onilã de 15 ani a fost gãsitã abandonatã pe peronul Gãrii CF Brãila în jurul orei 21:00 de lucrãtorii din cadrul Postului de Politie Transporturi Feroviare si condusã la sediul Politiei Municipale Brãila. [continuare: Vremea Noua]

Tot mai mulți vasluieni se ocupă cu transportul ilegal de persoane. Lupta dintre pirații șoselelor și operatorii economici autorizați pentru fiecare navetist în parte este din ce în ce mai crâncenă, iar autoritățile sancționează tot ce le iese în cale. Pe lângă cei care încalcă legea, sunt amendați și cetățenii obișnuiți.
[continuare: obiectivdevaslui]

Conform prefectului județului Vaslui, Levente Csaba Szekely, deocamdată nu există risc de inundații pe Valea Prutului: “La această oră nu sunt probleme. Comitetele locale pentru situații de urgență sunt în stare de alertă, pentru a preveni eventualele inundații. Se așteaptă o undă de viitură de 600 mc/s pe 2 iulie, când Prutul va ieși din albia minoră. Nu cred că vor fi nici atunci probleme”.

[continuare: obiectivdevaslui]


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu