21 iun. 2010

DECOR

Emis de Reflectorul de VASLUI

Tabăra de la Poiana Căprioarei a rămas doar cu amintirea sutelor de copii care veneau să-și petreacă zilele de vacanță aici. Pentru această vară, administratorii bazei turistice nu au nicio solicitare.

Peisajul mirific de la Poiana Căprioarei nu mai prezintă interes pentru elevii dornici să petreacă vacanțele într-o tabără școlară. Dacă anul trecut au mai fost solicitări pentru rezervarea bazei turistice, pentru această vară nu există nicio cerere. Nici măcar localnicii nu mai aleg să petreacă vacanțele sau concediile la Poiana Căprioarei.
“Am avut doar câteva banchete și mai avem o rezervare din partea Centrului Creației Populare, pentru un grup de dansatori. În rest, nu mai avem nicio solicitare. Îi așteptăm pe vasluieni să vină și să închirieze căsuțele din baza turistică. Sperăm ca pe final de sezon să mai primim cereri de la sportivi pentru organizarea de cantonamente. Pe perioada verii, vom avea program permanent”, a spus Ciprian Cristea, directorul Direcției pentru Tineret Vaslui, instituție care gestionează baza turistică de la Poiana Căprioarei.

Criza a afectat și bugetul pentru modernizarea taberei, care în prezent este doar conservată, astfel încât să nu se deterioreze definitiv.

[sursa: obiectivdevaslui.ro]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu