9 iul. 2010

Au plecat ajutoarele

Emis de Reflectorul de VASLUI

Timp de o săptămână, vasluienii, fie ei oameni simpli, oameni de afaceri sau angajaţi ai unor instituţii publice au adunat peste 70 de tone de ajutoare pentru sinistraţii din judeţul Suceava.

Un tir de 20 de tone şi alte 6 camioane a câte 10 tone au luat, ieri, drumul Sucevei câtre oamenii care au fost grav afectaţi de inundaţii. Îmbrăcăminte, alimente, ulei, apă minerală, dar şi uşi sau materiale de construcţii, toate acestea au fost strânse din donaţiile făcute atât de oameni simpli, cât şi de oameni de afaceri. De asemenea, reprezentanţii Direcţiei Silvice vaslui au donat 100 mc de cherestea pentru cei rămaşi fără case.

Iniţiatorul campaniei, Prefectura Vaslui, a ţinut să mulţumească vasluienilor pentru solidaritatea de care au dat dovadă. „În ciuda sărăciei din acest judeţ, nu pot să trec cu vedea gestul de umanitate al vasluienilor. Am rămas uimit să văd cum zi de zi oamenii au luat cu aslat corturile amenajate special pentru ajutorarea sinistraţilor, motiv pentru care vreau să le mulţumesc tuturor locuitprilor acestui judeţ. Mai vreau să mulţumesc şi oamenilor de afaceri, instituţiilor publice şi, nu în ultimul rând, angajaţilor prefecturii pentru tot ce au făcut", a declarat Csaba Levente Szekely, prefectul de Vaslui.

[sursa: adevarul.ro]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu