28 iul. 2010

Bunul simt la Vaslui

Emis de Reflectorul de VASLUI

Am primit pe mail o adresa, trimisa si catre Oficiul pentru Protectia Consumatorului din Vaslui:

Textul apartine integral cititorului nostru.
Informatia e verificata si adevarata.


"Buna ziua,
Intrucat nu de putine ori mi s-a intamplat sa fie sa fiu martor fie sa fiu direct implicat, va aduc la cunostinta procedura si modul de lucru absolut "primitiv" practicat de personalul ce asigura paza la unele magazine din Vaslui. Am sa prezint cazurile pe rind:
Magazinul miniMAX Discount din cadrul Winmarkt Vaslui, un personaj ca altfel nu-i pot spune acelei persoane care probabil are rolul de a asigura paza isi atribuie si rolul de a prezenta regulamentele numai de el stiute sau de el concepute intrucit nu sunt afisate nicaieri. Insa, nu ar fi nimic deranjant daca le-ar expune intr-un mod elegant si etic.
Magazinul Penny Market Vaslui - Penny Market Srl, personajele, la fel nu am altfel cum sa le cataloghez, delagate sa asigure probabil paza sunt cele mai "consecvente". Am fost martorul unor scene la care, ma rog, nu ma asteptam. Un batrin, luat la puricat de o duduie "agent de paza" care cu siguranta nu are mai mult de citeva clase gimnaziale pe linga faptul ca folosea cuvinte jignitoare la adresa batrinului nici nu se sinchisea sa-i inteleaga starea si rusinea ce o simtea ... (ma mir cum de nu a facut un atac de cord).
Magazinul Plus - Pludi Market SRL, un domn bolnav de asm intra in magazin si se opreste linga standul de bagaje, cit isi trage rasuflarea citeste brosura magazinului ... un cunoscut "personaj" de acelasi calibru ca cei de mai sus, foarte atent si dibace il observa si-l struneste cu vorbe "dulci" dupa un regulament, din nou spun fie inventat de el fie insusit doar de el la inaltele studii urmate, intrucat nicaieri nu e afisat! (problema era simpla "nu ai voie sa stai linga aici, ce vrei sa furi din bagaje!!") ma rog, nu mai explic cum au decurs lucrurile in continuare ... dar e simplu de imaginat, nu-i recomand nimanui, mai ales bolnav de asm sa fie pus intr-o astfel de situatie!
In alta ordine de idei, as vrea sa stiu si eu pe ce criterii, firmele angajate sa asigure paza pe obiectivele mentionate mai sus, isi recruteaza "personajele".
Va multumesc, astept in limita timpului dumneavoastra disponibil, nu neaparat un raspuns oficial ci mai degraba opinia OPC-ului in legatura cu cele de mai sus.
PS. nu vreau sa fiu absurd, inteleg rolul agentilor si problemele cu care se confrunta dar daca le este atribuita aceasta sarcina, ar putea fi macar umani daca nu stiu sau nu cunosc regulile de conduita morala sau de etica."

Domnilor care aveti firme de paza, nu va e rusine sa iesiti cu asa specimene pe "piata"?
Pai va batem toti agentii de la cap la coada, pana vi-i educam si ii invatam ce e, in primul rand, BUNUL SIMT.

Sa va fie rusine!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu