14 iul. 2010

Mădălina Manole a murit

Emis de Reflectorul de VASLUI

Cântăreaţa Mădălina Manole a fost găsită miercuri dimineaţa fără suflare în locuinţa familiei din Otopeni. Incidentul a fost anunţat la 112 în jurul orei 6:30 chiar de soţul solistei, Mircea Petru.

Din primele informaţii artista s-ar fi sinucis înghiţind mai multe pastile.

Poliţia se află acum la faţa locului pentru audieri şi cercetări amănunţite.

Astăzi ar fi împlinit 43 de ani.

Mădălina Manole, pe numele

ei real Magdalena Manole s-a născut pe data de 14 iulie 1967 în localitatea Vălenii de Munte. Artista şi-a făcut debutul muzical la vârsta de 15 ani, iar în anul 1991 Mădălina Manole a obţinut discul de aur pentru albumul „Fată dragă".

Monica Anghel: Nu văd niciun motiv pentru care Mădălina Manole s-ar fi sinucis

Colega de breaslă a Mădălinei Manole, Monica Anghel a fost foarte surprinsă de moartea prematură a "fetei cu părulde foc". Monica Anghel consideră inexplicabil gestul unei persoane "plină de viaţă, veselă, luptătoare".

"Nu eram foarte bune prietene, eram colege şi nu pot înţelege gestul. Cu ceva timp în urmă m-a sunat un prieten comun care mi-a spus că Mădălina este în spital şi m-a rugat să o înlocuiesc la un concert, pentru că avea probleme cu inima. Nu văd niciun motiv pentru care ar fi făcut lucrul ăsta", a declarat Monica Anghel, citata de Realitatea.net.

"Am avut întodeauna respect faţă de munca şi de modul în care şi-a construit cariera. Ne-am gândit cu toţii că s-a retras din viaţa publică pentru a se dedica familiei", a mai spus artista.

Monica Anghel a vorbit şi despre modul în care Mădălina Manole era privită de către colegi: " Era plină de viaţă, veselă, luptătoare. Avea tot timpul grijă să slăbească, să arate bine, să fie în top"

[sursa: romania libera]

.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu