26 iul. 2010

Străzile Vasluiului s-au inundat

Emis de Reflectorul de VASLUI

In această dimineaţă, în doar jumătate de oră, ploaia torenţială a inundat mai toate străzile din municipiul reşedinţă de judeţ.

Canalizarea nu a mai făcut faţă, iar traficul rutier s-a desfăşurat cu mare dificultate. Ca de fiecare dată, cele mai afectate străzi ale oraşului au fost cele din zona Crucea Gării, zona Cinema Independenţa, zona „Cartier" şi în suburbiile Moara Grecilor şi Gura Bustei.

Pe unele străzi apa ajungea până sub parbrizurile maşinilor. Oamenii care au plecat la serviciu şi au fost surprinşi de ploaie s-au adăpostit sub acoperişurile unor instituţii, magazine sau în scările blocurilor. Cantitatea de apă a depăşit 40 de litri pe metrul pătrat.

„A fost o furtună puternică ce a început în jurul orei 07:30. S-au inundat mai multe străzi, din cauza canalizării care nu a mai făcut faţă, dar alte evenimente neplăcute nu s-au înregistrat. Până la această oră (n.r ora 09:30) nu ne-a solicitat nimeni ajutorul. Avertizăm, totuşi, populaţia că există o atenţionare meteorologică de ploi însemnate semnificativ şi intensificări ale vântului ce va dura până în această seară la ora 21:00", ne-a declarat plutonierul Marian Ababei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (IJSU) Vaslui.


[sursa: adevarul.ro]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu