17 mai 2009

Canalul din masina

Emis de Reflectorul de VASLUI

In week-end-ul asta am fost aproape martorul unui eveniment rutier obisnuit in Romania si in zilele noastre. Spun ca am fost aproape martor, pentru ca s-a petrecut cu putin timp inainte de a trece pe acolo. Acolo, adica in fata garajului GOSCOM.
O masina de lux, frumos aranjata, circula regulamentar pe sosea si, din spusele martorilor, a "incalecat" un canal. Nimic special pana acum, numai ca acel canal, din cauza traficului de tonaj mare din zona (ca varianta la Vaslui trece prin oras) era la o inaltime, fata de linia asfaltului, de vreo 10 cm. Masina fiind mai joasa, a intrat cu baia de ulei in canal, si de aici s-a dezlantuit "iadul": baia a pocnit, uleiul a tasnit, airbag-urile au bufnit, parbrizul a plesnit. Atat! Ce a rezolvat omul mai departe nu mai stiu.


Stiu ca acel canal ofera surprize tot timpul, cei care trec mai des pe acolo stiu cate probleme intampina, mai ales daca este trafic din ambele sensuri: slalom printre canale, frane, nervi, ... Se repara de 2,3,4 ori chiar pe an, si degeaba.

Intrebarea mea este: Oare cand vom fi in siguranta pe drumurile Romaniei?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu