15 ian. 2010

AVATAR - prima victima ...

Emis de Reflectorul de VASLUI

Mama unei tinere în vârstă de 24 de ani, recent despărţită de iubitul ei, susţine că fiica ei s-a sinucis după ce a văzut filmul "Avatar".



Ioana Alexandra Petrica, fiica inspectorului sef adjunct pe Relaţii de Muncă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa, Maria Petrica era studentă la Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj și, aparent o tânără fără nici o grijă.

Potrivit ziarului Adevărul de Seară Constanța, mama tinerei susține că aceasta s-a sinucis după ce a văzut producția 3D "Avatar", film care i-a alimentat depresia prin care trecea în urma despărțirii de prietenul ei.

Producția lui James Cameron a creat controverse încă din primele ore de la premieră, iar comentariile pro și contra au început să apară. Toată lumea a recunoscut că este o adevărată capodoperă, iar încasările au demonstrat-o, dar au exista și voci care susțineau că filmul poate crea depresie în rândul tinerilor.

"Seara am fost la film, iar dimineața când m-am trezit, lumea era atât de gri", spune un tânăr american, în vârstă de 17 ani.

Psihologii sunt primii care au reacționat negativ și carei-au îndemnat pe tineri să nu se ducă să vadă filmul lui Cameron. O parte dintre ei susțin că lumea magică pe care o prezintă și modul în care sunt înfățișate personajele o să-i facă pe tineri să devină depresivi și lipsiți de optimism.


articol complet pe site-ul REALITATEA.net

2 comentarii:

Isa spunea...

Pai, ma scuzi, da' probabil fata aia a baut si apa in ziua respectiva.De ce nu s'ar spune ca a murt din cauza ca a baut apa plata, si nu minerala?:|.E o prostie, fratilor, sa te sinucizi de la un film, mama ce idei mai au unii8-|.

Reflectorul de Vaslui spunea...

Da, poti gandi si asa, dar s-au facut studii ca filmul asta a produs depresii.

Trimiteți un comentariu