16 ian. 2010

Best of Mihai Traistariu

Emis de Reflectorul de VASLUI

Pe 14 ianuarie a aparut primul Best of a lui Mihai Traistariu, care contine cele mai bune 16 piese din cariera artistului si este distribuit de Casa de Discuri Roton si revista Felicia. Selectia pieselor a fost facuta de catre cei doi producatori. Pe acest album se afla si piesa “Come on” compusa de vasluianul Claudiu Bulete.
Vestea buna pentru toti este aceea ca primul tiraj de 10 mii de exemplare a revistei ce contine albumul s-a epuizat inca din prima zi, necesitand suplimentarea cu inca un tiraj. Aceasta face ca acest album sa candideze ca si favorit la Discul de Platina in Romania.

“Faptul ca o piesa de-a mea se gaseste pe acest Best Of este o mare onoare pentru mine, dar in acelasi timp si o surpriza frumoasa de inceput de an. M-a anuntat telefonic o prietena de-a mea ca pe CD se afla si “Come on”. Ma bucur ca am inceput anul asa si sper ca 2010 sa fie un an bun atat pentru mine cat si pentru Mihai.” a declarat Claudiu Bulete. Artistul, impreuna cu casa lui de discuri, Roton, a reusit sa ceara din strainatate drepturile pentru o piesa internationala. E vorba de melodia "Je t'aime". Compusa si cantata initial de o trupa rock, piesa a fost preluata de Lara Fabian, iar acum de Mihai Traistariu si este inclusa pe “Best Of”.
Inregistrarea a fost facuta in studioul CB Media, iar Mihai a hotarat ca acesta este urmatorul single si ca va face videoclip la ea.

1 comentarii:

Lucica spunea...

Felicitari Mihai pentru tot ce ai realizat pana acum si mult succes in viitor!!!
Felicitari Claudiu pentru rezultatele obtinute si sa dea domnul ca piesele compuse de tine sa ajunga in top!!

Trimiteți un comentariu