1 feb. 2010

Chitaristul HOLOGRAF, ranit in direct

Emis de Reflectorul de VASLUIDan Bitman si-a invitat trupa la el in emisiune, Danutz SRL, insa show-ul era sa se termine tragic pentru unul dintre membrii trupei.

Romeo Dediu, chitaristul formatiei, a fost provocat de Dan Bitman la un moment de "curaj", care in mod normal ar fi trebuit sa nu fie decat unul de "rutina" pentru cel care avea sa-si demonstreze maiestria in manuirea sabiei.

Mai multi membri ai trupei au stat cuminti, cu cate un ananas pe cap, pentru ca un "razboinic" imbracat in negru sa taie cu sabia ananasul in cauza.

Arma alba l-a facut imediat sa sangereze pe Romeo Dediu. Panica a pus stapanire pe intregul platou al emisiunii, colegii de trupa iesind imediat cu Romeo din emisie si ducandu-l la spital.

Acolo chitaristul a fost "cusut" si externat in cel mai scurt timp, fara nicio alta problema. In tot acest timp, Dan Bitman a continuat emisiunea, desi era vizibil afectat de cele intamplate in direct.

Razvan Popescu, presedintele CNA, a declarat, luni dimineata, pentru Realitatea TV, ca este un "incident regretabil", dar va exista o ancheta pe aceasta tema.

(sursa: Ziare.com)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu