1 feb. 2010

Din presa locală

Emis de Reflectorul de VASLUI

Avem prefect nou
Du
pă o lună de aşteptare, maghiarul Levente Csaba Szekely (foto), a fost numit prefect al judeţului Vaslui. Ciprian Iftimoaie, cel schimbat din funcţie, va ocupa una din cele două funcţii de subprefect al judeţului Vaslui, sacrificat fiind Ioan Zaharia.(continuare)

Performanţă naţională
În vacanţa intersemestrială, 25 de elevi vasluieni merg să ne reprezinte la patru olimpiade naţionale. Cei mai buni elevi din judeţ nu se vor bucura prea mult de pauza intersemestrială pentru că sunt chemaţi la patru olimpiade naţionale în decurs de numai o săptămână. (continuare)

Ajutor pentru Daniel

MULTUMIRI Povestea de viatã a lui Danel Costrãsel, micutul artist din Gugesti, care, în ciuda situatiei materiale precare, se ambitioneazã sã urmeze cursurile de picturã si muzicã ale Palatului Copiilor Vaslui, a impresionat multi oameni. Unii din ei si-au dus gândurile bune pânã la capãt în ceea ce-l priveste pe copil, fãcându-i daruri neasteptate. Pentru cã a primit si o sumã de bani, Daniel stie deja ce va face cu ei: îi va pune deoparte, pânã va aduna atât cât îi trebuie pentru o orgã, instrument ce-i va fi de mare ajutor la lectiile de specialitate fãcute la Palat. (continuare)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu