25 feb. 2010

Să râdem sau plângem?

Emis de Reflectorul de VASLUI

Nu am putut rezista şi postez aici un articol despre reacţiile pe care le au anumite subiecte în mass-media. La noi se consumă multa mizerie, scandaluri, praf. Românul este atras de furtună, de victime, de sânge, de BREAKING NEWS, de NEWS ALERT.
Acolo unde e rost de dat cu pietre, acolo se aduna multimea.
Românul nu mai are linişte şi nu mai vrea linişte.

Vă prezint două cazuri recente. Distracţia e maximă si mă amuză copios că lumea îşi inventează singura subiecte de bătaie şi vine cu găleţile pline de porcării să şi le arunce in faţă.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ceea ce se vede acolo e mai degraba de plans decat de ras,nu suntem inca pregatiti pentru a avea site-uri cu comenturi nemoderate,nu avem inca educatia necesara pentru a beneficia din plin de libertatea internetului.

Anonim spunea...

Este ingrijorator ceea ce se intampla,desi suntem un popor educat inainte in spiritul artei si a frumosului,suntem totusi atrasi de scandaluri si lucruri negative si in special de mizerie.E trist,dar asta suntem noi

Reflectorul TV spunea...

Am inteles, dar de ce postati, inca, comentarii cu "anonim". Eu asta nu inteleg deloc. Chiar nu puteti citi atent ce politici are blogul asta? ...

Trimiteți un comentariu