10 mar. 2010

[update] Accidente, ...

Emis de Reflectorul de VASLUI

Imagini video si foto de la accident:


http://www.bzi.ro/video-foto-accident-spectaculos-cu-trei-victime-in-bucium-161476



Daca te lovesti cu masina de un copac, mori,
daca ti se rupe masina in doua, ai sanse sa scapi
!

[surse: vasluionline.ro]

Nica Cosmin, de 24 de ani, din Vaslui, în timp ce conducea autoturismul pe şoseaua Bucium, pe banda 1 de circulaţie, dinspre Podul Roşu către jud. Vaslui, pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum şi a consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra comenzilor vehiculului şi a pătruns pe spaţiul verde unde a intrat în coliziune cu un copac. Conducătorul auto a suferit leziuni grave. A fost băgat imediat in sala de operaţii dar mai târziu a decedat la spitalul Sf.Spiridon din Iaşi iar A. Adrian, de 23 ani şi V. Marius, de 20 ani, ambii din Vaslui, pasageri în autovehicul au fost răniţi uşor. Conducătorului auto i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

........................................................................................................................................................................

Chirita Adi de 24 de ani a fost cat pe ce sa isi omoare cei trei prieteni pe care ii avea pasageri in masina.

Lipsa permisului de conducere si lipsa experientei in trafic au avut urmari grave pe drumul judetean ce leaga comuna Pungesti de comuna Ivanesti.
Gonind cu o viteza destul de mare, soferul a pierdut controlul volanului si a intrat intr-un cap de pod unde masina s-a rupt in doua in urma impactului. Din fericire toti cei patru au scapat cu viata.
Soferul se va alege cu dosar penal si risca ani buni de inchisoare.




3 comentarii:

ghizuroi spunea...

O spun o singura dată. Există oameni de la care te aştepţi să moară astfel. Adică vine ca o continuare firească a vieţii lor - moartea prematură. A mai fost unul care a murit ca prostul Ivănescu parcă. Şi câţi şi mai câţi! A, să nu uit de Butnaru Jr, ăl mai mic, care a spălat păcatele ăluia mai mare.

Reflectorul de VASLUI spunea...

Interesantă părere Ghizuroi. ... şi vin şi eu în continuarea mesajului tău şi spun că, dacă ai maşină puternică, nu înseamnă că ai şi mai multe vieţi....

Anonim spunea...

mai oameni eu zic ca la cum arata masina aia ...si avand in vedere ca cei din masina traiesc cu totii ... chiar sunt unii care au mai multe vieti ....deci astia chiar pot spune ca s-au nascut a doua oara ..pe bune!!!!

Trimiteți un comentariu