10 mar. 2010

Tataia copiilor a plecat in ceruri

Emis de Reflectorul de VASLUI


"Cu totii mai suntem suparati cand ceva nu ne iese, si adeseori uitam pe acei datorita carora putem beneficia de bucuria de a fi prezenti acolo, deoarece invingatori sau invinsi, un festival de muzica este mereu o bucurie.

Asa a fost, pana astazi si Aurel Manolache, tataia copiilor, cum ii spuneam noi, omul care a dat viata celui mai mare festival pentru copii din Romania, Mamaia Copiilor.

De astazi, 10 martie lumea muzicii pentru copii a ramas fara parintele ei, care dimineata a plecat la cele vesnice. A fost un om onest, care iubea copiii si muzica de calitate si corectitudinea, a reusit in activitatea pe care a desfasurat-o sa formeze un repertoriu pentru copii, sa formeze compozitori, interpreti si o noua lume artistica unde ideea de frumos era cea dominanta.

Chiar daca noi mai eram suparati ca lucrurile nu ieseau mereu asa cum ne-am fi dorit, maestrul era mereu un factor de echilibru si dadea sanse egale tuturor, iubea copiii si copilaria lor, iubea muzica si pe toti cei ce il inconjurau. Fara el lumea muzicii e mult mai saraca, el a lasat un gol imens pe care nu se stie daca cineva il va mai putea acoperi.

Ii multumim maestrului Aurel Manolache pentru tot ce a facut pentru noi in timpul cat a fost cu noi, sa ne rugam pentru el sa ne vegheze de acolo sus, din ceruri unde el s-a ridicat, sa aiba grija de acolo ca muzica pentru copiii sa mearga inainte si noi avem datoria de a continua ceea ce el a inceput.


Maestre,

Dumnezeu sa te odihneasca!

Claudiu Bulete - compozitor [CB MEDIA]

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu