18 iul. 2010

Ei ca**t!

Emis de Reflectorul de VASLUI

Scuze pentru titlul mai colorat, dar nu m-am putut abtine sa nu spun asa ceva dupa ce am vazut un articol intr-un cotidian de mare "tonaj".

Il citez in intregime iar voi constatati daca traim intr-o tara de [vezi titlul] sau nu:

POFTIM:

"Toată Poliţia română caută vânzătorii de [...], substanţa care ar fi omorât-o pe Mădălina Manole.

Potrivit şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj, Ioan Păcurar, toţi poliţiştii din România îi caută pe cei care vând substanţe intezise, printre care şi [...], suspectat că a omorât-o pe Mădălina Manole.

„Toată Poliţia română caută filiera substanţelor intezise”, a declarat chestorul Ioan Păcurar, când a fost întrebat dacă poliţiştii clujeni au ajuns pe urmele celui care a vândut [...] fanei Mădălinei Manole, despre care surse judiciare au declarat că ar fi din Cluj.

„Deocamdată, nici nu avem un document oficial care să ateste faptul că substanţa ingerată de Mădălina Manole a fost [...], deşi este foarte probabil ca aceasta să fie. Nu am primit, încă, rezultatele expertizei chimice făcute conţinutului stomacului acesteia”, a declarat Bogdan Staicu, purtătoruld e cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, instituţia care derulează ancheta în cazul morţii artistei. "

Auzi, toata politia din Romania asta face!

Ce mai este si asta frate? Oare chiar autoritatile astea sunt asa de incuiate? Pana acum nu s-a stiut ca sunt introduse in tara substante interzise.

Ba pe langa asta, nu se stie ca in tara sunt introduse arme, munitie, care sunt mult mai periculoase. Maine auzim ca cineva, drag noua tuturor romanilor, a "inghitit" un pahar de gloante de calibrul 6 mm.

Ei, ce faceti atunci? Sa va vad!!!! Cautati toti vanzatorii de gloanţe din Romania. SUCCES!


Sunteti niste IDIOTI !! Scuze,

da niste IDIOTI !!!


... ca daca nu lua [...], lua altceva si tot isi lua zilele



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu