17 iul. 2010

Suntem intoxicati si ne place!

Emis de Reflectorul de VASLUI

Asa cum era de asteptat, aproape toate televiziunile au profitat de acest nefericit eveniment, inmormantarea Madalinei Manole, pentru a-si face rating. Am fost inundati [daca tot e la moda zilele astea], pe sticla, cu transmisiuni in direct de la inmormantarea artistei.
De acum inainte, timp de vreo 2 saptamani, spun eu, se vor desfasura anchete, in direct, despre imprejurarile mortii Madalinei Manole:

1. Postul OTV va ajunge la concluzia ca ELODIA a fost cea care i-a procurat substanta letala si Doru Parv ar fi anuntat cu ceva vreme inainte, moartea iminenta a Madalinei Manole;

2. Realitatea TV il va scoate vinovat pe Traian Basescu si PDL pentru decesul Madalieni Manole, din cauza coruptiei si clientelismului din zona show-biz;

3. Antena 3 il va avea ca invitat, ca de obicei, in emisiunea SINTEZA ZILEI, pe binecunoscutul STAN, cu nelipsitul laptop, care va dovedi printr-o serie de inregistrari audio, cum ca Madalina Manole era agent sub acoperire KGB, fiind suspectata de spionaj in favoarea RUSIEI.

Ca sa nu mai spun ca postul OTV va reveni si va dovedi, in 122 de episoade ca Madalina Manole traieste, de fapt, in ELVETIA, unde ar fi fugit din cauza situatiei economice dezastruoase din tara, inscenandu-si sinuciderea la "sugestia" unor personaje influente, pentru a distrage atentia asupra altor evenimente mai grave ce au loc in ROMANIA.

NOAPTE BUNA!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Perfect adevarat articolul si suficient de acid pentru a ilustra cota derizoriului la care a ajuns media;promiscuitatea si gradul de prostitutie morala in care se scalda cea mai mare parte a presei. Insa din respect pentru ce reprezinta Madalina in constiinta noastra ,lasati-o sa se odihneasca in pace.Nu avem dreptul sa o judecam,sau sa-i intinam memoria si asa pretul platit este cel suprem.Madalina va ramane omul puternic si vertical pe care l-am cunoscut si pretuit.Omul care si-a abordat destinul asa cum a crezut de cuviinta.S-a stins asa cum a trait demn, curajos si fara compromisuri.A trait dupa principiul: "Totul sau nimic".Cand sufletul ei a fost ingenuchiat (desi din afara se se vedea ca detinea"TOTUL"),nu a aceptat sa traiasca jumatati de masura ! "NIMICUL" a invins si cu un gest de curaj suprem s-a desprins de aceasta lume a NIMICULUI in care era condamnata la umilinta silnica.Asa a a iteles ea viata,...cred.Daca v-a adus o clipa de bucurie...iertati-o.Daca ati iubit-o..iertati-o.Daca o sa va fie dor de ea..iertati-o si iubiti-o in continuare ca si cum ar fi... aici intre noi.Ramai in inimile nostre pentru totdeauna Madalina;Dumnezeu exista si te iarta.Biserica-i fatarnica si are nevoie de hartoage parafate...dar nu de iertarea ei e nevoie,caci nu mai reprezinta decat NIMICUL ramas pe taramul schilodit si condanmnat la nedreptate vesnica de unde ai trecut "frauduros" frontiera.

Mircea Balan

Trimiteți un comentariu