7 aug. 2010

Blaga vrea sa interzica statiile de emisie

Emis de Reflectorul de VASLUI


Politistii au iesit in haita la vanatoare de permise de conducere dar si de amenzi. Asta pentru ca vasile Blaga s-a trezit cu bugetul golas pentru Politia Rutiera si a dat ordine sa fie radare pe toate drumurile, iar soferii sa fie sanctionati la cea mai mica abatere.

Marea problema a lui Blaga este ca dupa introducerea radarelor invizibile, soferii s-au reorientat si si-au cumparat statii de emisie-receptie in CB (Citizen Band) care bat la 8-15 km si se atentioneaza unii pe altii in Bucuresti si in tara despre amplasamentele filtrelor de politie. Altii chiar si-au achizitionat scannere care, cu mici modificari, intra chiar pe frecventele politiei, asa ca sunt informati "de la sursa". Se aude ca Blaga vrea sa interzica folosirea statiilor in CB fara licenta de transport, ca sa nu mai fie folosite de autoturisme ci numai de TIR-uri. (M.F.)

[sursa: Bistrita 24]


Bai frate, ne lasi !!!
Voi chiar vreti sa interziceti tot in tara asta?? Nu ai voie sa interzici utilizarea statiilor CB [Citizen Band], pentru ca de aia se si numesc citizen band, CA POT FI FOLOSITE DE CETATENI. Intelegi? Poti baga obligativitatea unei licente, cel mult, atat, dar nu le poti interzice.
Si a doua la mana, radarele nu au voie sa fie ascunse, ideea e ca trebuie redus numarul de accidente rutiere si daca baietii se anunta intre ei, vor circula cu precautie. Asta e scopul! Va reimprospatez eu memoria daca ati uitat !!!

Gasiti alte metode de a obtine bani la bugetul politiei!

POFTIM NERUSINARE !!!

Cititi aici pareri pe forum: Discutii generale despre statiile CB

3 comentarii:

Anonim spunea...

muie

Nerusinatul spunea...

Fratizie... hai las-o moarta, ca-i de-al tau... sau ai uitat ca acu 2 respectiv un an impartzeai umbrele, caldari si balonashe portocalii...
te pomenesti ca ei fii shi tu un pui de cristian preda...
apropo daca tot ai inceput sa te iei de ai tai... baga si tu un post cu restructurarea celor 88k de bugetare si angajarea pdl-eilor in agentzii... exact in acelasi timp ;)... eventual vin-o si cu exemple personale :) :) :)
bleah...

Reflectorul spunea...

Fratie, daca tot ai ceva de spus, spune aici, printr-un comentariu, ca ai voie. Eu fac articole despre ce vreau eu, tu iti spui opinii despre ce vrei tu, ca de aia e democratie, nu? Si ma iau de cine vreau eu, indiferent de cate umbrele am impartit si cate baloane am umflat. Corect?

Trimiteți un comentariu