30 iul. 2010

La iarba verde in rezervatie

Emis de Reflectorul de VASLUI

Nu vreau sa fiu rau, insa, este stiut ca in rezervatia de la padurea Balteni, complex special amenajat de Primăria din Ştefan cel Mare, la 12 kilometri de Vaslui, există 10 gratare unde vasluienii pot petrece timpul liber.

Intr-un cotidian, care are dedicata si o pagina pentru Vaslui [adevarul.ro], aflam ca acest loc de agrement este pe primul loc in preferintele vasluienilor, pentru petrecerea timpului liber.

Pe cand, domnilor, si un loc preferat al vasluienilor pentru a vizita monumente ale naturii, rezervatii naturale, care sunt garla in judetul Vaslui, parcuri arheologice?

Cautand pe net informatii despre Balteni, am gasit un articol, cu fotografii preluate de pe Reflectorul de Vaslui si asumate de alt site. Pe langa asta, baietii astia nu stiu ce vor sa spuna in articolul ala. Cititi si voi si dati-va cu parerea.

http://www.besthotels.ro/rezervatii/rezervatii-naturale/59-rezervatii-naturale/187-rezervatia-naturala-balteni.html?lang=ro

vezi si aici despre rezervatia Balteni, de unde au fost preluate fotografiile: http://reflectorul.blogspot.com/2009/07/rezervatia-forestiera-si-botanica.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu